INFO

Despre W:O:A Metal Battle
W:O:A Metal Battle este un concurs initiat in 2004 si care a avut de la inceput ideea de a impulsiona viitoarele generatii de muzicieni Havy Metal. Prin el, Wacken Open Air, cel mai mare festival rock din lume, sustine viitorul muzicii metal si poate deveni treapta de lansare pe scena de profil pentru trupele tinere.
Primii castigatori au fost in 2004, trupa germana Recklesss Tide, care astfel a obtinut un contract cu casa de productie detinuta de W:O:A, Armaggedon Music. Urmatorii castigatori sunt nume cunoscute in industria de profil de astazi, precum Gorilla Mansoon, Drone, Torture Squad din Brazilia, israelienii de la The Fading sau Crysys din Spania.
Unul dintre lucrurile cele mai importante pentru echipa Metal Battle este promovarea pe termen lung a trupei castigatoare, cu accent special pe activitatea live. Castigatorul obtine un contract de promovare la nivel mondial.
Aveti ocazia de a canta live pe scena celui mai mare festival metal din lume. Este totodata o buna oportunitate de a socializa cu alte trupe si oameni implicati in industria de profil.

NEWS

no news in this list.


DATES

Metal-Battle Tourdates in Romania

Romania

Schedule City Venue Date
Finals Sibiu Oldies Pub 7th JUL 2011

RESULTS


MEDIA